PIKOM PC Fair 2011 – Ayuh!! Rembat Produk Terkini di sini….

Posted: June 2, 2011 in Info semasa

Ok.. tengok pada tajuk pun dah tahu mengenai apa kan??? haha.. kalau yang belum tahu atau yang memang tidak pernah tahu apa itu PIKOM PC Fair… ni lah masa nya untuk anda-anda semua tahu…. zaman sekarang kalau tidak celik it nanti senang di perkotak katik kan..ahakss…

Baiklah PIKOM PC Fair ini hanya di adakan pada tahun tertentu sahaja mengikut jadual promosi syarikat-syarikat komputer seluruh malaysia.. Ianya bertujuan untuk mempromosikan produk-produk terbaru dan juga harga yang di tawarkan sangat lah berpatutan.. kalau kita pandai tawar menawar.. boleh dapat dalam 60% dari harga sebenar… haha… kalau harga tu rm10 , pandai tawar dapatlah dalam RM6 …tapi ikut pada syarikat komputer berkenaan laa..kalau yang memang tidak boleh langsung nak tawar menawar… lompat je ke kedai lain..ahakss…

Ok pada tahun 2011 ini ada beberapa destinasi PIKOM PC Fair kali ini.. antaranya :

Masuk adalah percuma.. kalau ada yang berbayar tu.. mungkin toilet lah kut..haha…

Jadi untuk bulan jun ni yang tinggal cuma di MITC, Melaka.. Pergilah beramai-ramai dengan family, teman-teman atau buah hati pengarang pisang korang semua ke PIKOM PC Fair ini ok.. Rebutlah peluang untuk merembat produk-produk komputer yang ada di sana selagi stok masih adaaaa……

Review By RazexBlog.Wordpress.com

Advertisements
Comments
  1. pemgembara_jalanan says:

    funny artikel… 😉 .. i stay at melaka..

  2. Nuar Islam says:

    hehe…saya duk Ipoh….tunggu PC fir mai sini baru saya nak rembat HDD 1 Tb…:D

  3. razexblog says:

    ipoh belah mana??? ahakss… wow..HDD 1tb nice… bnyk bahan boleh masukk… mybe next years baru ada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s