Review PC Games – Fable III by RazexBlog.WordPress.com

Posted: June 1, 2011 in PC Games Review

Review PC Games
The fable 3 http://www.youtube.com/watch?v=lpR2Uy2VLMc

Baiklah.. review untuk kali ini berkaitan dengan permainan pc games terbaru iaitu the fable 3. Seperti yang di ketahui, sebelum mengeluarkan review ini.. razex telah mencuba untuk merasai sendiri pengalaman ketika bermain game ini… hasil muat turun pc games secara percuma melalui internet..tetap razex syorkan supaya belilah yang original kerana..yang original mempunyai banyak kelebihan dan senang mendapatkan support dari website pembangun pc games ini. Jadi jika anda kaya raya beli lah game yang original atau jika anda macam saya.. gunalah medium internet yang ada sekarang ini..ahakss

Ok..kita teruskan dengan review pc games the fable 3 ini… jika anda pernah bermain the fable 2, tentu anda pernah merasai jalan cerita games ini bukan???.. apa yang boleh razex katakan… the fable 2 mungkin mempunyai grafik yang agak baik dan tidak terlalu static. Watak-watak yang ada di fable 3 ini di katakan ada yang kelakar.. serta Opening CGI pun memang kelakar berkaitan dengan seeokor ayam yang cuba melarikan diri dan cuba terbang seperti burung dari kena sembelih oleh tuannya untuk di buat ayam goreng..hehehe…

Razex ringkaskan sedikit, dari segi keperluan grafik tidak memerlukan graphic card serta requirement pc system yang tinggi, cuma pada aras pertengahan sahaja(medium) level… tetapi kalau boleh belilah graphic card yang sesuai dengan performance pc anda supaya kepuasan bermain berada di tahap maksima. Ok..ok..ok… kita sambung kembali… dari segi fight action ianya mengambil kawalan dari mouse untuk berlawan dengan musuh, dan banyak quest yang perlu di lakukan..dan kadang-kadang boleh mengakibatkan kebosanan melanda jiwa raga .hehe … overall apa yang razex boleh katakan, game the fable 3 ini sesuai untuk golong kanak-kanak sehingga pertengahan dewasa dan sesuai untuk peminat-peminat the fable khususnya…

Rating yang di berikan dalam 8.0 star dari 10.0 star.

Sedikit screenshot :
null

null

Jika anda belum mencuba game ini , lekas-lekas membelinya atau boleh dapatkan secara percuma melalui internet atau pun boleh dapatkan dari rakan anda yang tidak kedekut .. 😉

Review by RazexBlog.WordPress.com

Advertisements
Comments
  1. fifi says:

    game ni aku dh main dah… best lh jgk…. thnk 4 the review

  2. baharuddin says:

    graphic x perlu tinggi sangat.. ok game ni.. but … mcm boring sikit jer..jangan maraa arr fan fable 3..huk3

  3. Nuar Islam says:

    feveret aku nie..:D aku tgh men game nie tapi blum ade bini lagi…hahaha…

  4. razexblog says:

    hehe.. game ni best kalau main2 lama2..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s