Review PC Games – The Witcher 2: Assassins of Kings – By RazexBlogWordPresscom

Posted: May 31, 2011 in PC Games Review

PC Games The Witcher 2: Assassins of Kings ( Klik Review dari Youtube)

Ok kali ini nak share sikit pengalaman bermain pc game terbaru keluaran dah semestinya tahun 2011 kan… ok tajuk pc games ini ialah  The Witcher 2: Assassins of Kings (Klik Review dari Youtube)

Aku baru selesai memuat turun  game ni secara free.. hehe maklumlah dah ada yang percuma tak akan kita nak beli pulak ye x??? tpi kalau boleh dan ada duit belilah yang original kt kedai games .. support developer games ni ok… ..baiklah berbalik pada experience masa bermain games ni… apa yang boleh aku katakan memang menarik..graphic best.. jalan cerita pun ok… memang best lah buat yang hardcore games jenis rpg ni….

Tapi kelemahan yang aku dapat kesan bagi aku la… berkaitan dengan kawalan games ni… agak kurang cikit.. dan juga keperluan graphic pun sangat tinggi.. kalau pc korang ala2 zaman jepun punya… batalkan lah niat nak main games ni ye..hehe… tapi kalau system pc korang yang paling terkini… nasihat aku beli game ini dan main lah sepuas-puasnya ok. Tapi apa-apa pun aku lebih suka main the witcher 1 .. smooth dan kawalan permainan pun best…

Nantikan review pc games yang lain lagi ok… aku bagi bintang kt games ni dalam 8 star dari 10 star. hehe

So kat bawah ni ada sikit screenshot untuk korang survey sebelum berniat nak main…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


P/s: Pilih game yang terbaik dan sesuai dengan keperluan system PC korang sebelum membeli nya……

Review By RazexBlog.WordPress.Com

Advertisements
Comments
  1. razexblog says:

    tapi apa2 pun games ni memang best… try it and share your experience kay

  2. Nuar Islam says:

    nice ..aku ade yang Witcher 2 yang lameitu pun baru main chapter 1.pastu boring..encik razex dah try ke.? amacam graphic..?

  3. razexblog says:

    Dh main dah… hehe tpi graphic memang nice..tapi kena betul2 bagus.. gc and CPU kena power..sebab requirement dia tinggi betul… pasni nak review berkaitan Fable 3 lak… dan Dirt 4 ..hope support kay

  4. Nuar Islam says:

    cool…saya ade fable 3…:D boleh kita saling tukar 2 game melalui post…:p
    dirt 3 la bro..

    p/s:saya tak jumpa share button untuk share kat facebook..camne..? sorry spam sini..

  5. razexblog says:

    owh…saya terlupa nak letak share button…ahaks..jap saya tukarkan.. boleh je tukar dgn post no hal ..nnti datang kt post saya kay :P.. … dirt 3? haha betul la tu… saya tersilap hahaha..

  6. razexblog says:

    button share dh ada… sila klik pada share kemudian tekan share facebook button.. 😉

  7. wei says:

    syok lar leh men….sygnya grapic kene high lar…..

  8. wei says:

    shogun 2 total war…best taw….bagi kasi review lar

  9. razexblog says:

    shogun 2 total war?? nnti akan di reviewkan..tapi bagi admin try dulu..hehe … the witcher 2 memang kena tinggi… kalau tidak akan sangkut2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s