Home


Selamat datang ke blog kita..blog ini akan memaparkan pelbagai tutorial programming, tip-tips komputer, info terkini dunia it ,hiburan dan juga perkhidmatan membina sistem web based PHP Mysql dan juga website.

Sedikit pengenalan sebagai pembuka kata, kata orang x kenal maka x sekepala kan hehe……. berasal dari malaysia tanah air ku.. lulusan kejuruteraan komputer…. amat meminati programming dan juga perkembangan dunia it. Sekarang sedang membangunkan satu sistem sms gateway..dan sistem ini boleh di gunakan untuk sebarang perniagaan..khususnya untuk tujuan promosi dan pelbagai lagi kegunaannya..

Sekiranya berminat.. boleh lihat pada kategori perkhidmatan untuk melihat gambaran sistem yang sedang di bangunkan dengan lebih jelas dan sila berikan sebarang dua komen mengomen supaya blog kita jadi lebih mantap….. .

Jika ada sebarang pendapat berkaitan penambahbaikan ke atas blog ini..boleh hubungi melalui email razerxahmad@ymail.com…;-)


Jom Borak-Borak @ RazexBlog -Klik Sini Untuk Mula Berchatting!

Advertisements
Comments
  1. Nuar Islam says:

    nice blog mate…:D

  2. Rozaini Baharuddin says:

    Salam pada semua… dan selamat berkenalan dari saya…1st thing want to say..this blog is nice and great… semoga maju jaya hendaknya dalam dunia bloggers.. 😉

  3. razexblog says:

    sekiranya anda menyukai blog kita ni..sila tekan pada share button dan klik pada facebook like..tq..;-)…

  4. Zulkarnain says:

    like this blog… kalau boleh banyak kan pada tutorial programming serta tips2 komputer …. akan ku jemput rakan2 ku yang lain.,gud luck bloggerss… 😉

  5. Pok Jiee says:

    Hello… nice blog.. thanks brcos invite gua ok… gua nk belajar php ..tpi tkda guru larrr.. harap2 ada la tutorial2 yg menarik2 kt blog ni yerrr… keep update!!

  6. razexblog says:

    ┌─┐ ─┐☮
    │▒│ /▒/
    │▒│/▒/
    │▒ /▒/─┬─┐
    │▒│▒|▒│▒│
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒“”

  7. razexblog says:

    ╔═══╗ ♪
    ║███║ ♫
    ║ (●) ♫ ♪
    ╚═══╝♪♪

  8. Ahmad Khusairi says:

    selamat maju jaya dalam dunia bloggers..!!! dan bagilah tips2 dan video klip yang menarik lagi ok… 😉

  9. x-ra says:

    gud luck to this bloggerss.. and share2 lah tips menarik bnyk2 k…

  10. mahani says:

    hye… gud blog… lebihkan share berkaitan video / music clips k… salam semuaa

  11. eizan nizam says:

    sistem sms gate way.. free ker .. huhuh .. aku pown minat gak bab2 it nie tapi kureng la bab2 program nie.. aku lebih pada technician komputer jer.. ermm kalu ader note2 yang bergune share la.. ye.. huhuh..

  12. mieda says:

    moshi..moshi..

    hye sume, thanks cz invite aku, anyway gdluck 4 this blogger… mmg minat nk blaja tp kna ade tutor n tips yg sempoi bru sistem bjln…so, dgn blog nie sape2 yg mnat it ley la join n dpt info kat cni. Then 4 u, kindly update bahan2 yg mnarik yg boley tarik prhatian org len u join website nie..gudluck!!!

  13. salman says:

    hye mieda…. leh kenal2 x?..hahaha… apa2 pun nice blog..thanks cos invite mee…. share tips2 berguna kayy ti this bloggerss.. 😉

  14. razexblog says:

    thanks mieda cos komen to my blog and give support … ttg tip2 tu no hal..aku msti bagi yg best2 hasil dari otak sendiri tanpa copy paste hasil orang lain….. n then yg penting selalu2 lah on9 kt sini dan komen mengomen ok..dn ajak mmbr skli…

    to eizan : thanks to support our blog and give a nice komen.. nnti leh belajar bnyk kt sini…hehe…

    ps: eizan tentu kenal mieda kan?..hahaha 😉

    salman : ni salman bhai ke?..haha.. apa2 pun thanks coz komen ok…

  15. Nuar Islam says:

    Encik Razex…kalau wat tutorial dlm multilanguage lagi baik…BI ngan BM…mungkin orang asing bleh paham nanti…:D

  16. razexblog says:

    to mr nuar islam… mybe diorang boleh guna google translate to translate all my posting or tutorial …hehe.. tpi betul juga..nnti razex try ikhtiarkan… 😉

    p:s -ada orang luar negara survey2….nice….

  17. sarah says:

    thanks 4 invite me to this blog…. keep a gud word and nice tutorial more okay…

  18. raja says:

    nice blog… share2 assingment work ok… bagi gud tips moree..

  19. hani says:

    please make sure this blog keep update ok!… nice to meet u all… thanks 4 invite me

  20. sharul says:

    hyee… can i make request??? do have any assingment about php???

  21. fifi says:

    thank 4 invite me.. and gud tips i read there.. please make a good review more okayy

  22. man says:

    what titile song u put in your bllog?? nice song..i like ittt..

  23. razexblog says:

    Chatting Corner dah ada… jadi kepada sesiapa yang bak berborak boleh clik pada live chat gambar awek di atas…thank you 😉

  24. baharuddin says:

    hello all… banyaknya komennnn kt blog nii…mcm menarik ja n… thanks coz invite mee to your blog… keep a gud work… and share a gud tutorial or artikel…

  25. pemgembara_jalanan says:

    nice blog…thanks cos invite mee… 😉

  26. nur says:

    thank invite

  27. hani says:

    hye nurr…huhu…. i there.. thanks coz invite mee…k..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s